Çukurova Üniversitesi ile Ukrayna Üniversitesi (IUEH - Ukrayna) Arasında İşbirliği

Çukurova Üniversitesi ile Ukrayna Üniversitesi (IUEH - Ukrayna) arasında yakında başlayacak olan uluslararası bir girişim hakkında sizlerle paylaşacağımız heyecan verici haberlerimiz var.Küresel anlayış ve işbirliğini teşvik etme kararlılığımızın bir parçası olarak bu ortaklık, her iki kurumdan öğrencileri bir araya getirerek inanılmaz bir kültürel değişim ve akademik işbirliği yolculuğuna çıkmayı amaçlıyor.

Son dönemdeki işbirlikleri arasında Kore, Türkiye, Japonya, Polonya ve İsrail'den üniversiteler yer alırken, bu etkinlikler sayesinde öğrenciler telekonferans yoluyla kültürel etkinliklere katılma fırsatı bularak uluslararası anlayışı daha da geliştirecek ve küresel dostlukları pekiştirecek.