Bilim

Boosting Motivation in a Digitalized World Semineri

Sürekli öğrenme, yenilenme ve kurumsal ilerleme hedefimizi daha ileriye taşımak adına kurumsal hizmet içi eğitim etkinliklerimize 20 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 14:00’te Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi, aynı zamanda Hakkari Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Erdoğan BADA'nın "Boosting Motivation in a Digitalized World" başlıklı semineri ile başlamış bulunuyoruz. Modern çağın en büyük gereksinimlerinden birisi olan dijitalleşme kapsamında, pandeminin de getirmiş olduğu zorlukları aşabilmek amacıyla çevrimiçi platformların öğrenci - öğretmen motivasyonunu artırabilmek için neler yapılabileceği ile ilgilli bilgiler sunan sayın Prof. Dr. Erdoğan BADA'nın sunumu YADYO Öğretim Elemanları tarafından ilgiyle karşılandı.