30-31 Ocak 2024 YADYO İngilizce Yeterlik Sınavı Hakında

30-31 Ocak 2024 Tarihli ÇÜ YADYO Ocak İngilizce Yeterlik Sınavı hakkında bilgi aşağıdaki şekildedir:

OTURUM

TARİH & SAAT

İÇERİK

1.      Oturum

30 Ocak 2024 günü Saat: 10.00

Writing

(30 puan)

2.      Oturum

30 Ocak 2024 günü Saat: 13.00

Listening

(25 puan)

Reading

(25 puan)

3.      Oturum

31 Ocak 2024 günü (Randevu saatleri saat 09.30 itibariyle başlayacaktır, randevu saatleri yadyo.cu.edu.tr web sitemizde ilan edilecektir)

Speaking

(20 puan)

30-31 Ocak 2024 tarihli ÇÜ YADYO Ocak İngilizce Yeterlik Sınavına girecek öğrencilerin sınav günü dikkat etmesi gereken hususlar aşağıda belirtilmiştir:

Yeterlik Sınavına gireceğiniz sınav salonları ve Speaking sınavının randevu saatleri yadyo.cu.edu.tr web sayfamızdan ilan edilecektir.

30 Ocak 2024 Salı günü İngilizce Yeterlik Sınavı;

1. Oturum için öğrenciler sınıflara saat 09.15 ten itibaren alınacağından tüm öğrencilerin en geç 09.00’da Yabancı Diller Yüksekokulu binası önünde hazır olması gerekmektedir.

2. Oturum için öğrenciler sınıflara saat 12.15 ’ten itibaren alınacağından tüm öğrencilerin en geç 12.15’te Yabancı Diller Yüksekokulu binası önünde hazır olması gerekmektedir.

31 Ocak 2024 Çarşamba günü İngilizce Yeterlik Sınavı 3. Oturum Speaking bölümü için öğrencilerin randevu saatlerinden en az 30 dakika önce geçerli kimlik belgeleriyle Yabancı Diller Yüksekokulu binası önünde hazır olması gerekmektedir. Sözlü (Speaking) sınav kayıt altına alınacaktır.

Sınav salonunuza girerken yanınızda kurşun kalem, tükenmez kalem ve silgi getirmeniz gerekmektedir. Sizlere ayrıca kalem dağıtımı yapılmayacaktır.

Sınava girebilmek için öğrencilerin;

1.    ÇÜ Öğrenci Kimliği

2.    Fotoğraflı ve onaylı resmi bir kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport) göstermeleri zorunludur.

Bu belgelerden herhangi biri eksik olan öğrenciler BİNAYA ALINMAYACAKLARDIR.

·         Sınav salonuna geldiğinizde gözetmenin kontrol etmesi için geçerli bir kimlik belgesini (nüfus cüzdanı/ T.C. kimlik kartı/ pasaport/ sürücü belgesi ve ÇÜ öğrenci kimlik kartı) sıranızın üstüne koymanız ve sınav yoklama listesini imzalamanız gerekmektedir.

·         Sınav başlamadan önce cep telefonları ve akıllı saatler toplanır ve sınav sonuna kadar geri verilmez. Sınıftan ayrılırken cihazlarınızı almayı unutmayınız.

·         Öğrenciler sınav süresi boyunca tahtada saati görebileceklerdir. Zaman yönetimi öğrencilerin sorumluluğundadır ve gözetmenler zamanla ilgili herhangi bir uyarıda bulunmayacaktır.

·         Sınavın ilk 30 dakikasından sonra öğrenciler sınav salonlarından ayrılabilirler.

·         Sınıftan çıktıktan sonra, öğrenci tekrar sınıfa gelip sınava devam edemez. Herhangi bir sağlık problemi var ise öğrenci sınavdan önce bunu idareye bildirmelidir.

·         Sadece optik cevap kağıdına işaretlenen cevaplar değerlendirmeye alınacaktır. Kitapçıktaki cevapları optik cevap kağıdına geçirmek için fazladan zaman verilmeyecektir.

·         Sınavı tamamladıktan sonra soru kitapçığı ve optik cevap kâğıdı gözetmene teslim etmeyi unutmayınız.

·         Sınav salonundan çıktıktan sonra lütfen koridorlarda beklemeyiniz.