"Typographic Quotes - Aforizmalar" İsimli Karma Serginin Açılışı YADYO'da Yapıldı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Yabancı Diller Yüksekokulunun ‘Aforizmalar’ adlı karma sergisi, Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel tarafından açıldı.

Yabancı Diller Yüksekokulu koridorlarında sergilenen serginin açılışına Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neslihan Boyan, YADYO Müdürü Prof. Dr. Yonca Özkan, Genel Sekreter Dr. Mehmet Cingöz, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Tuncel Serginin Açılışını Yaptı

Küratörlüğünü Prof. Dr. Yonca Özkan ve Doç. Sevgi Arı’nın yaptığı sergide Cemre Numanoğlu, Dilan Karadaş, Doruk Demiray, Feyza Nur Büyükeryılmaz, Furkan Şahan, Gizem Denizoğlu, Özge Yılmaz, Onur Bebek’in eserleri yer aldı.

Prof. Dr. Tuncel: “Sanat Her Ortamı Güzelleştirir”

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel ve beraberindekiler serginin açılış kurdelesini keserek sergiyi gezdi. Sergideki eserleri dikkatle inceleyen Prof. Dr. Tuncel, Prof. Dr. Yonca Özkan’dan sergi hakkında bilgi aldı.

Sanatın her dalının, hayatın tüm alanlarını güzelleştirdiğini ifade eden Prof. Dr. Tuncel, “Hocalarımıza katkılarından dolayı teşekkür eder, bu tür aktivite ve çalışmaların üniversitemiz bünyesinde artarak devam etmesini temenni ediyorum. Emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Serginin gezilmesinin ardından mini bir de dinleti sunuldu.