Çukurova Üniversitesi 28. Bahar Şenlikleri YADYO’nun da Katılımıyla Başladı

Çukurova Üniversitesi Geleneksel Bahar Şenliğinin bu yıl 28.’si düzenlendi. Balcalı Kampüsü’nde gerçekleştirilen şenlikler Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasının ardından şenlik korteji ile başladı.

Çukurova Üniversitesi 28. Bahar Şenliği etkinlikleri Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Berberoğlu, Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, Prof. Dr. Hayri levent Yılmaz, Sarıçam Kaymakamı Müfit Gültekin, Sarıçam Belediyesi Başkan Yardımcısı Ragıp Bekaroğlu, akademisyenler, öğrenciler ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Çok sayıda etkinlik ve konserlerin yer aldığı Çukurova Üniversitesi 28. Bahar Şenliği, Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’in yerleşke içerisindeki Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıp, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Çukurova Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen 28. Bahar Şenliği, bando eşliğinde kortej yürüyüşüyle devam etti. Korteje YADYO ailesi adına YADYO Müdürü Prof. Dr. Yonca ÖZKAN ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Alper ZEREYALP, Yüksekokul Sekreteri Hacer OĞUZ ve idari personellerimizden Hüseyin KONAKLI ile birlikte Yüksekokul öğrencilerimizin de katılım sağlamasıyla pandemi sebebiyle ara verilen şenliklerin yirmi sekizincisi başlamış oldu.