ÖNEMLİ: İNGİLİZCE EĞİTİM YAPAN PROGRAMLARA GNO YATAY GEÇİŞ ve EĞİTİM FAKÜLTESİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMINDA ÇİFT ANADAL YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

İNGİLİZCE EĞİTİM YAPAN PROGRAMLARA  GNO YATAY GEÇİŞ ve EĞİTİM FAKÜLTESİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMINDA ÇİFT ANADAL YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat (İngilizce), İşletme (İngilizce), Ekonometri (İngilizce), Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce) bölümleri ile Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce), Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce), Makine Mühendisliği (İngilizce), Gıda Mühendisliği bölümlerine yatay geçiş yapacak öğrencilerin YADYO tarafından 07-08 Eylül 2023 tarihinde yapılacak İngilizce yeterlik sınavından 100 (yüz) tam puan üzerinden en az 60 (altmış), Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği programına yatay geçiş yapacak öğrencilerin ve Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği programında çift anadal yapacak öğrencilerin ise 100 (yüz) tam puan üzerinden en az 80 (seksen) puan almaları gerekmektedir.

Bu durumda olup İngilizce yeterlik sınavına girmesi gereken öğrenciler YADYO tarafından 05 Eylül 2023 tarihinde yapılacak olan düzey belirleme sınavına girmeyeceklerdir.